top of page
Flower Bouquets_edited.jpg

Verse bloemen voor supermarkten

Schakel ons in voor verse bloemen voor supermarkten.

Kies voor verse bloemen van groothandel Agreflor en zorg ervoor dat uw supermarkten uitblinken met een altijd fris en aantrekkelijk bloemenassortiment. Voor onze groothandel in Erpe-Mere kiezen, betekent kiezen voor kwaliteit en versheid die uw klanten kunnen zien en ruiken. Verse bloemen brengen niet alleen kleur en leven in uw supermarkt, maar verhogen ook de tevredenheid en koopervaring van uw klanten. Als toonaangevende groothandel begrijpen wij hoe belangrijk het is dat bloemen direct van de kweker naar uw schappen gaan, waardoor we verse bloemen met een lange levensduur garanderen.Kies voor verse bloemen van groothandel Agreflor en zorg ervoor dat uw supermarkten uitblinken met een altijd fris en aantrekkelijk bloemenassortiment. Voor onze groothandel in Erpe-Mere kiezen, betekent kiezen voor kwaliteit en versheid die uw klanten kunnen zien en ruiken. Verse bloemen brengen niet alleen kleur en leven in uw supermarkt, maar verhogen ook de tevredenheid en koopervaring van uw klanten. Als toonaangevende groothandel begrijpen wij hoe belangrijk het is dat bloemen direct van de kweker naar uw schappen gaan, waardoor we verse bloemen met een lange levensduur garanderen.

Kwaliteitsvolle levering van verse bloemen voor supermarkten

Als bloemenleverancier voor supermarkten, zetten wij ons in om een constante stroom van prachtige, verse bloemen te leveren die perfect aansluiten bij uw behoeften. Wij leveren meerdere malen per week onze bloemen, zodat u altijd het nieuwste assortiment heeft. Bovendien verpakken wij onze bloemen in papieren verpakkingen die zowel goed zijn voor het milieu als een streling voor het oog zijn. Onze groothandel in verse bloemen zorgt ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt geselecteerd en onder optimale omstandigheden wordt vervoerd. Dit garandeert dat de bloemen die u ontvangt altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien bieden wij naast onze levering van planten en bloemen voor bedrijven ook onderhoudsdiensten aan. Wij komen tot vier keer in de week langs om de verse bloemen in uw supermarkten te onderhouden, zodat deze altijd blijven stralen.

Bloemen boeket

Kies voor een service van topkwaliteit

Met onze verse bloemen verzekert u zich van een product dat uw klanten aantrekt en behoudt. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste bloemen op de markt. Kies voor onze groothandel en zie hoe uw bloemenafdeling zich onderscheidt van de concurrentie. Waar wacht u nog op? Verhoog de aantrekkelijkheid van uw supermarkt vandaag nog met onze ongeëvenaarde selectie van verse bloemen.

Stuur ons gerust een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

Zo kan je ook bij ons terecht ...

Adres

Oudenaardsesteenweg 253

9420 Erpe-Mere

België

Telefoon

053 70 85 22

Mail

bottom of page