top of page
Flower Bouquets_edited.jpg

Leverancier van bloemen aan supermarkten

Bent u klaar om de bloemenverkoop in uw supermarkten naar een hoger niveau te tillen?

Bent u op zoek naar een consistente, betrouwbare leverancier van bloemen voor uw supermarkten? Dan bent u bij supermarktbloemist Agreflor uit Erpe-Mere aan het juiste adres! In de competitieve retailmarkt van vandaag is het van cruciaal belang dat uw supermarkt zich onderscheidt met hoogwaardige en aantrekkelijke producten. Als u op zoek bent naar een manier om uw klanten keer op keer te verrassen, bied dan levendige bloemen aan in uw supermarkt. Als bloemenleverancier bieden wij op maat gemaakte bloemenleveringen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw supermarkt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om altijd frisse en aantrekkelijke bloemen in uw schappen te hebben. Door samen te werken met lokale kwekers, zorgen wij ervoor dat u steeds de meest verse bloemen kunt aanbieden in uw winkelketens. Bloemen zijn niet alleen een blikvanger, maar verhogen ook de tevredenheid en de koopervaring van uw klanten.

Leverancier van een ruim assortiment aan bloemen voor supermarkten

Onze groothandel in bloemen en planten biedt een uitgebreid assortiment bloemen dat speciaal is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van uw klanten. Van seizoensgebonden bloemstukken tot exotische boeketten, onze producten zijn ontworpen om de aantrekkingskracht van uw winkel te verhogen en de algehele winkelervaring van uw klanten te verrijken. Dit alles terwijl wij zorgen voor een gestroomlijnde bevoorradingsketen die garandeert dat de bloemen vers en op tijd in uw winkels arriveren. Daarnaast onderscheidt ons aanbod zich door de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat alle producten die wij leveren, voldoen aan de hoogste standaarden van milieuvriendelijkheid en ethische verantwoordelijkheid. Zo vangen wij regenwater op en zuiveren we het om er daarna onze bloemenemmers mee te vullen. Dit is niet alleen goed voor de planeet, maar spreekt ook de groeiende groep milieubewuste consumenten aan die uw winkelketens bezoeken. Naast bloemen, leveren wij ook een gevarieerd assortiment planten aan supermarkten. Dit brede aanbod zorgt ervoor dat u voor elke gelegenheid en seizoen de juiste producten in huis heeft om aan de wensen van uw klanten te voldoen.

Bloemen boeket
vetplanten

Een bloemenleverancier met engagement voor uw winkelketens

Waarom kiezen voor ons als bloemenleverancier voor uw winkelketens? Omdat wij meer doen dan alleen bloemen leveren. Wij werken als supermarktbloemist nauw samen met u om ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten bij de uitstraling en het imago van uw supermarktketen. Van regelmatige leveringen van verse bloemen tot seizoensgebonden displays die uw verkoop kunnen stimuleren tijdens speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag en Moederdag. Wij staan klaar om een strategische partner te zijn die bijdraagt aan de groei en het succes van uw supermarkt. Bovendien komen wij tot vier keer in de week langs om de bloemen in uw supermarkt te onderhouden, zodat klanten altijd een mooi aanbod te zien krijgen. Waarom zou u nog twijfelen om ons in te schakelen als leverancier van bloemen voor uw supermarkt?

Verhoog de klanttevredenheid en verkoop met onze bloemenservice

Bent u klaar om de bloemenverkoop in uw supermarkten naar een hoger niveau te tillen en uw klantenbestand uit te breiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze expertise als bloemenleverancier uw supermarkt kan transformeren in een bestemming waar klanten graag en vaak terugkomen. Samen kunnen we een bloeiende toekomst creëren!

Stuur ons gerust een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

Zo kan je ook bij ons terecht ...

Adres

Oudenaardsesteenweg 253

9420 Erpe-Mere

België

Telefoon

053 70 85 22

Mail

bottom of page