top of page
Flower Bouquets_edited.jpg

Leverancier van planten aan supermarkten

Bent u klaar om de plantenverkoop in uw supermarkten naar een hoger niveau te tillen?

Zoekt u een betrouwbare leverancier die planten levert aan supermarkten? Bij Agreflor in Erpe-Mere helpen we u graag verder. Wij zijn als plantenleverancier gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment aan planten die perfect zijn voor de verkoop in uw winkelketen. Als uw gekozen plantenleverancier, begrijpen wij de noodzaak van zowel kwaliteit als consistentie in de levering die de klanten van uw supermarkt verwachten. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat u steeds beschikt over de beste planten, ideaal voor het verhogen van de klanttevredenheid en omzet in uw winkels.

Breng groen in uw supermarkt met hoogwaardige planten van deze leverancier

Ons assortiment is breed en veelzijdig, van luchtzuiverende kamerplanten tot kleurrijke seizoensgebonden buitenplanten. Wij staan bekend als een betrouwbare leverancier die niet alleen planten levert aan winkelketens, maar supermarkten ook ondersteunt met zorgadvies en presentatietips. Deze extra service verzekert dat de planten in uw winkels er altijd fris en uitnodigend uitzien, wat bijdraagt aan een positieve winkelbeleving. Als uw plantendistributeur, zorgen we voor regelmatige leveringen van verse planten, zodat het aanbod in uw winkels altijd up-to-date en aantrekkelijk blijft. Bovendien streven we, als groothandel met bloemen en planten voor bedrijven, naar duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijfsproces. Dit betekent dat de planten die u ontvangt niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar ook gekweekt worden met respect voor het milieu. We bieden u ook seizoensgebonden displays die helpen de verkoop te stimuleren. Deze displays komen wij meerdere malen per week onderhouden, zodat ze klanten blijven stimuleren. Bovendien bieden we ook aantrekkelijke arrangementen van bloemen voor supermarkten die perfect naast onze planten kunnen worden gepresenteerd.

Bloemen boeket

Verhoog uw verkoop met onze kwaliteitsplanten en professionele ondersteuning

Bent u klaar om uw klanten iets bijzonders te bieden door de mooiste planten aan te bieden in uw supermarkt? Neem contact op met ons op en ontdek hoe onze planten uw winkel kunnen verlevendigen en uw verkopen kunnen verhogen. Samen zorgen we ervoor dat uw supermarktketen uitblinkt met een uniek en ecologisch verantwoord assortiment. Laten we een bloeiende toekomst tegemoet gaan!

Stuur ons gerust een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

Zo kan je ook bij ons terecht ...

Adres

Oudenaardsesteenweg 253

9420 Erpe-Mere

België

Telefoon

053 70 85 22

Mail

bottom of page