top of page
Flower Bouquets_edited.jpg

Verse planten voor supermarkten

Schakel ons in voor verse planten voor supermarkten.

Bent u op zoek naar een leverancier die consistent verse planten voor supermarkten kan leveren? Bij Agreflor begrijpen we hoe belangrijk het is om uw klanten verse en levendige planten aan te bieden. Verse planten hebben niet alleen een esthetische waarde, ze creëren ook een uitnodigende sfeer die de winkelervaring van uw klanten verbetert. Als gespecialiseerde leverancier zorgen wij ervoor dat de verse planten voor supermarkten altijd van de hoogste kwaliteit zijn, rechtstreeks van de kweker naar uw schappen.

Ruim aanbod aan verse planten voor supermarkten

Onze verse planten voor supermarkten worden zorgvuldig geselecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat bij uw supermarkt aankomen. Met een breed assortiment van aan planten voor winkelketens, zijn wij in staat om aan de specifieke behoeften van uw klanten te voldoen. Elk seizoen brengen wij nieuwe soorten die niet alleen de frisheid maar ook de variëteit van uw plantenaanbod garanderen. Door onze expertise als groothandel in planten en bloemen te combineren met onze passie, leveren wij producten die zowel u als uw klanten zullen waarderen. Wij kopen onze planten uitsluitend aan bij de betere producenten, waardoor ons assortiment aan de hoge kwaliteitseisen voldoet. Bovendien onderhouden we de plantendisplays in uw supermarkt te vier keer per week. Verse planten vragen namelijk vaak net dat beetje meer onderhoud.

Bloemen boeket

Verrijk uw supermarkt met onze verse planten

Zorg ervoor dat uw supermarkt altijd gevuld is met de meest aantrekkelijke en verse planten. Kies voor ons als uw betrouwbare leverancier en merk het verschil in kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team staat klaar om u te voorzien van de beste service en de meest prachtige planten. Neem vandaag nog contact op en laat ons u helpen om uw supermarkt te transformeren in een groene oase waar klanten graag terugkomen. Vertrouw op ons voor uw behoefte aan planten en ervaar de voordelen van werken met een topleverancier in de industrie.

Stuur ons gerust een bericht,
dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor de inzending!

Zo kan je ook bij ons terecht ...

Adres

Oudenaardsesteenweg 253

9420 Erpe-Mere

België

Telefoon

053 70 85 22

Mail

bottom of page